Konto Online Könyvelőiroda partnerei

Pénzügyi-számviteli rendszer (PÉNZSZÁM) – Financia Kft.

A Konto Online Könyvelőiroda a Financia Kft. PÉNZSZÁM pénzügyi-számviteli rendszerét használja.

A Financia Kft. a rendszer sok éves fejlesztése során szem előtt tartotta a moduláris felépítést és a rugalmas bővíthetőséget.

A PÉNZSZÁM pénzügyi–számviteli rendszert gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező ügyviteli szakemberek bevonásával folyamatosan fejlesztik. A PÉNZSZÁM a felhasználónál már működő (analitikus) rendszerektől egyszerűen és gyorsan képes adatokat átvenni, illetve külső (például: banki, adóigazgatási) rendszereknek is tud adatokat szolgáltatni.

Az ügyviteli adatok integrálása nyomán - speciális kimutatásokkal, valamint egyedileg kialakítható riport-generátorral segíti a kontrollerek munkáját.

A PÉNZSZÁM pénzügyi-számviteli rendszer alapmegoldásának szolgáltatásai teljes mértékben megfelelnek a kettős könyvvitellel szemben támasztott igényeknek:. folyószámla és ÁFA analitika, teljes körű főkönyvi könyvelés és mérlegkimutatások.

Az opcionális kiegészítő modulok további speciális funkciókat kínálnak.

www.financia.hu


Konto Online Könyvelőiroda partnerei

Online integrált számlázó rendszer: szamlazz.hu

A szamlazz.hu rendszerében rögzített bevételi számlák automatikusan a Konto Online Könyvelőiroda online könyvelési rendszerébe kerülnek!

A Számlázz.hu egy web-alapú, azaz a böngészőn keresztül használható számlázóprogram, amely segítségével a számviteli szabályoknak mindenben megfelelő számlákat lehet kiállítani korlátlan számban. A Számlázz.hu-val készült számlát ki is lehet nyomtatni (papír-alapú számla), de elektronikus számla is készíthető, amely e-mailben továbbítható.

A Számlázz.hu és mobilverziója, a MostSzámlázz, a legnépszerűbb hazai felhő-alapú számlázóprogram.

könyvelőiroda partnerei - szamlazz.hu

A mikro-, kis-, és középvállalkozások online számlázóját mára olyan piacvezető cégek is használják, mint a Sziget, a Libri, vagy a Jegy.hu. Az aktuális számviteli szabályoknak mindig megfelelő online számlázórendszer teljes értékű, azaz a számlázáshoz szükséges összes alapfunkciót tartalmazó változata korlátozások nélkül, ingyen elérhető.

Fő erőssége nem csupán az automatizált számlakibocsátás, hanem az a rengeteg járulékos szolgáltatás, amivel megkönnyíti a vállalkozások életét: automatizált díjbekérő, kifizetettség nyilvántartása, digitális archiválás, számlázás API-n keresztül, tömeges, számlakibocsátás, céginformációk lekérdezése, főkönyvi és NAV pénztárgép feladás stb.

www.szamlazz.hu