Sikeres évet zárt a Kontó Online Könyvelőiroda 2019-ben

Az elmúlt évben cégünk folyamatosan bővült, bevételeink meghaladták a 24 millió forintot, ami 62%-os növekedés a 2018 évi adathoz képest. Könyvelőirodánk megbízhatóan nyereséges, tavalyi eredményünk meghaladta a 2 millió forintot.

2019-ben húsz új ügyfelet szereztünk, emellett az online könyvelési rendszerünket is folyamatosan fejlesztettük. A visszajelzések alapján ügyfeleink is elégedettek a szolgáltatásainkkal.

Kontó Online Könyvelőiroda 2019

Irodánk és könyvelőink az alábbi területeken különösen erős kompetenciákkal rendelkeznek:

  • Szakértői vagyunk például a mérnöki vállalkozások könyvelésének. Segítünk az optimális adózási forma kiválasztásában, például annak eldöntésében, hogy érdemes-e a Kisvállalati adót (KIVA) választaniuk. Általánosságban elmondható, hogy egy vállalkozásnak a KIVA adónemet akkor érdemes alkalmaznia, ha magas alkalmazotti létszám mellett a személyi jellegű kifizetései jelentősek, illetve akkor, ha a cég a fejlődésre koncentrál és a nyereségét nagymértékben visszaforgatja.
  • Webáruházak könyvelése. Online könyvelő rendszerünk több automatizmussal segíti a webshopok könyvelését. Kiemelnénk a vezető online számlázó programokkal (szamlazz.hu és billingo) való integrációt, aminek köszönhetően az általában jelentős számú vevői számlák rendszerünkbe automatikusan rögzítésre kerülnek, nem szükséges azokat újra rögzíteni. Másik fontos funkció a futár cégek utalásainak hatékony kezelése és a vonatkozó vevőszámlákhoz kötése. Ennek köszönhetően nagy, akár havi több ezer számlát kibocsátó webes kereskedő cégek könyvelésére is tudunk vállalkozni!

Az online könyvelés a koronavírus járvány időszakban különösen előnyös volt, megoldásunkkal minimalizálni lehetett az utazásokat és személyes találkozókat. Már a szerződéskötés is megoldható távolról, videós azonosítással, új ügyfeleink jelentős része vidéki, akár kis településeken működő vállalkozások.

Rendszerünk minőségi könyvelési szolgáltatást nyújt, az üzenőfal biztonságos, könnyen használható és egyértelmű kommunikációt biztosít. Szükség esetén könyvelőink természetesen telefonon is elérhetőek. Mivel kollégáink egy csapatban dolgoznak, bonyolultabb szakmai kérdésekre is kompetens választ tudnak adni.

A Kontó Online Könyvelőiroda további nagy előnye a rugalmas és automatikus árképzés, díjunk az adott időszak bizonylat számától (vevői és szállítói számlák együttes darabszáma) is erősen függ. Így ha egy ügyfelünk kisebb forgalmú időszakot él át és üzleti volumene időlegesen visszaesik, könyvelési díjunk külön kérés nélkül alkalmazkodik ehhez, így nyújtva segítséget a pénzügyi nehézségek kezeléséhez.

A Konto Online Könyvelőiroda által megvalósított online könyvelés az elmúlt időszakban és 2020 első negyedévében is ismét bizonyította jogosultságát.

Köszönjük ügyfeleinknek, partnereinknek és munkatársainknak az együttműködést a Kontó Online Könyvelőiroda 2019 évi működése során!