Webáruház könyvelése

A webáruházak könyvelési szempontból eltérőek a hagyományos boltoktól.

Egy átlagos webshop jellemzően nagyszámú, gyakran változó vevőknek értékesít és egy számla összege nem kiemelkedően magas értékű.

Egy webáruház könyvelése jelentős adminisztratív terhet ró a hagyományos könyvelőre, hiszen a vevőket, a számlákat és azok kiegyenlítéseit egyenként rögzítik a könyvelőprogramba. Ez havi szinten több ezer tételt is jelenthet, ami akár egy könyvelő teljes munkaidejét is igénybe veheti, de mindenképp növeli a könyvelési költségeket.

inshop.hu webáruház könyvelése

A Konto Online Könyvelőiroda a webáruházak online könyvelésére egyedi, testre szabott árajánlatot ad, e-mailes, telefonos vagy személyes konzultációt követően. Ebben szakértő tanácsunkra is számíthat, hogy csakis azt kapja és fizesse, amire szüksége van.


Az online könyvelés előnyei webáruházak számára

Integráció

A Konto Online Könyvelőiroda online könyvelő rendszerében a webáruháza megrendelő és számlázó modulját integrálni tudja a könyvelési rendszerhez. Így azokat adatokat, amelyek a számlázóprogramban már rendelkezésre állnak, beleértve a kiegyenlítéseket is, már nem kell újra rögzíteni a könyvelőnek, hiszen az adatátadás automatikus.

Az online könyvelés használata:

 • jelentős munkamegtakarítást eredményez az adatfeldolgozás során, amely a könyvelési díjban is tükröződik
 • a könyvelési adatok feldolgozása gyors, akár naponta elvégezhető a szinkron, és így adatai mindig naprakészek
 • a téves adatrögzítés és annak számos negatív következménye kizárt
 • a webáruház könyvelése sokkal egyszerűbb és kevesebb feladattal jár

Szeretne webáruházáról naprakész, pontos könyvelési, pénzügyi adatokat kapni?

Az online könyvelés esetén a webáruház könyvelése a Konto Online Könyvelőiroda szakértő munkatársainak feladata. Azonban könyvelőjével nem szükséges személyesen találkoznia, hogy naprakész információkkal rendelkezzen cége pénzügyi helyzetéről.


Törvényi megfelelés, a NAV szabályok szerint

Az elmúlt években könyvelőirodánk több sikeres, vagyis eredménytelenül zárult NAV ellenőrzésen van túl. Ha Ön időben és korrekten rögzíti pénzügyi adatait, az online könyveléssel biztosítjuk a törvényi megfelelést.

A webáruház online könyvelése során minden adat átlátható, nem kell órákat szkennelgetnie a számlákat.

Online könyvelő rendszerünkkel egy olyan eszközt adunk Önnek, amivel informatikai ismeretek nélkül is boldogulni fog. De amennyiben segítségre van szüksége, munkatársaink mindenben segítenek!

Precíz és jól áttekinthető segítség cégének! Ezentúl napra pontosan láthat mindent.


A Kontó Online Könyvelőiroda könyvelési rendszerének főbb jellemzői

 • az online könyvelő rendszer automatikusan küldi és rögzíti a számlákat,
 • minden számla pontosan bekerül a könyvelésbe,
 • valós idejű jelentéseket tud készíteni a cég aktuális pénzügyi helyzetéről,
 • garantált értesítések a bevallási és egyéb határidőkről, így nem kell korrigálnia és bírságot fizetnie.

A Kontó Online könyvelési rendszer főbb funkciói

 • törzsadatok: vállalkozásának és alkalmazottainak legfontosabb adatai
 • bevételi- és költségszámlák: alapadatok bevitele az online felületen, számlák besorolása
 • partnertörzsek: vállalkozása vevőinek és szállítóinak adatai
 • bankkivonatok: havi elektronikus, vagy szkennelt bankkivonatok, melyeknek a feldolgozását könyvelőirodánk végzi, ezzel egy másodlagos kontrollt biztosítva, hogy az adatok helyesen lettek rögzítve
 • munkaidő nyilvántartás: a szabadság és cafeteria adatok havi bontásban
 • lekérdezés: ÁFA, EVA, bér, járulék, hátralék, eredmény, vevő/szállító, pénztárjelentés
 • üzenőfal, segítség: ahol bármikor kérdezhet a könyveléssel, bérszámfejtéssel kapcsolatban, és ahol 24 órán belül megtalálja a választ kérdésére

Webshop online könyvelés árak, csomagok webáruházak számára

Fontos számunkra, hogy Ön csak a ténylegesen elvégzett munka alapján fizessen, ezért csak azokat a könyvelési szolgáltatásokat ajánljuk, amelyekre valóban szüksége van.

Mivel minden webshop könyvelési igénye más, ezért kérjük jelezze elérhetőségeinken igényét, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk Önnek adni. Kérjük, jelezze hogy a webáruház mellett folytat-e hagyományos bolti értékesítést is.

Az ajánlatkérés egyszerű, a Kapcsolat oldalon kitöltheti űrlapunkat, e-mailben is elküldheti igényét, telefonon is érdeklődhet, de kérhet visszahívást is munkatársainktól.

Az ajánlatkérés során javaslatot teszünk Önnek a szükséges könyvelési szolgáltatásokra is, illetve tanácsot adunk egyéb adózási kérdésekben is.


Biztonságos az online könyvelés?

A Konto Online Könyvelőiroda online könyvelő rendszere biztonságos (https) kapcsolaton keresztül továbbítja az adatokat, így az Ön adataihoz illetéktelen személy nem férhet hozzá.

Könyvelőirodánk szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezik, amely káronként 1.000.000 forintos és éves 50.000.000 forintos fedezetet biztosít. A biztosításunkat 21 éves működésünk során még kellett igénybe vennünk.

A Konto Online Könyvelőiroda tagja a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének.

További információk az online könyvelés biztonságáról


Webáruház könyvelés referencia

Cégünk több webáruházat is üzemeltet, ezért számunkra kiemelten fontos, hogy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt több éve, akik profi módon fel vannak készülve a teljesen automatizált adatátvitelre és az online kommunikációra. A csapat rendkívül rugalmas, gyorsan reagálnak minden kérdésre és kérésére. Tökéletesen megbízunk a munkatársakban és a rendszerben is. Bárki számára könnyen átlátható a rendszerük.

Köszönjük a sok éves munkát és még sok évi együttműködést kívánunk magunknak. Csak ajánlani tudom a Kontó Online Könyvelőirodát!

inShop.hu webáruház Kft.
1141 Budapest, Komócsy utca 5.
E-mail: info@inshop.hu
Web: inshop.hu