A Konto Online Könyvelőiroda könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásainak árazása

Tudjuk, hogy ügyfeleinknek a korszerű, minőségi és hatékony könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatások mellett fontos a könyvelés árak és a bérszámfejtés árak megfizethetősége is.

könyvelés árak

Könyvelési és bérszámfejtési áraink lehetővé teszik, hogy ügyfeleink a ténylegesen elvégzett munka alapján fizessenek. A könyvelési és bérszámfejtési havidíjaink azokat a szolgáltatásokat foglalják magukban, amelyekre ügyfeleink többségének valóban szüksége van.


Online könyvelés árak és online bérszámfejtés árak

Fejlődő könyvelés csomag

A Fejlődő könyvelés csomag tartalmazza az összes alap könyvelési szolgáltatásunkat és lehetővé teszi, hogy jobban átlássa vállalkozása pénzügyi helyzetét. A csomag több különdíjas szolgáltatást is tartalmaz, például: integrált számlázó program, adótanácsadás, adóhatóság előtti képviselet.

Az inflációs nyomás és a megváltozott piaci helyzet miatt jelenleg cégünk kénytelen újrakalkulálni a megbízási díjakat.
Új ügyfeleket emiatt, valamint erőforráshiány miatt a 2022-es évben már nem tudunk vállalni.


Szerződéskötés

Könyvelési szolgáltatásunk árképzése dinamikus, mindig az adott időszak könyvelési és bérszámfejtési feladataihoz illeszkedik.

Egy adott időszak könyvelési díja az alábbi tételekből áll össze:

  • Az adott időszak összes bevétel és költség számlák száma alapján kalkulált könyvelési alapdíj, a fenti könyvelés árak táblázat alapján.
  • Az adott időszak bérszámfejtési díja
  • Az eseti, könyvelési csomag által nem fedezett könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadási feladatok díja.
  • Havi 100 számla felett kérje egyedi ajánlatunkat.
  • Az éves beszámoló készítésének díja egy havi könyvelési díj.

Töltse le könyvelési szerződésünket!


 

Töltse le könyvelési szolgáltatásaink részletes feltételeit tartalmazó könyvelési szerződés mintánkat!

Online könyvelés árak, könyvelési csomagok részletes ismertetése a könyvelési szerződésben található.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a szolgáltatások esetleges egyedi jellemzőitől és az egyéb feltételektől függően változhat. A Konto Online Könyvelőirodát nem terheli felelősség a weboldalon található esetleges elírások, pontatlanságok, vagy nem aktuális adatok vonatkozásában. A jelen tájékoztatóban foglalt árak, adatok és információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlatnak, nem kötelezik a Konto Online Könyvelőirodát. A weboldalon közöltek előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.


Kérdése van az online könyvelési szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Hívja irodánkat munkaidőben a +36 1 612-7334-as telefonszámon, érdeklődjön az  info@kontoonline.hu e-mail címen, vagy  kérjen visszahívást az alábbi gombra kattintva!


Ügyfeleink véleménye a Konto Online Könyvelőiroda könyvelési szolgáltatásának árairól

Az is fontos szempont volt, hogy ne fix legyen a szolgáltatás díja, hanem sávos, ahogyan a vállalkozásom változik, annak megfelelően változik az ár is. Az árképzés korrekt és figyelembe veszi az aktuális pénzügyi helyzetet. Minden kérdésre kitartóan és körültekintően válaszoltok, akár linkekkel alátámasztva, továbbmagyarázva és eddig mindig 24 órán belül.

Dr. Szabóné Hegedűs Éva