Konto Online Könyvelőiroda referencia ismertetés

Ügyfeleink véleménye online könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásainkról


caret-down caret-up caret-left caret-right

"Gyógyászati segédeszközökkel kereskedik a cégem. Eddig havonta egyszer, egyben adtuk át a könyvelőnek a bizonylatokat.

Ilyenkor se jutott nagyon idő átbeszélni a dolgokat, nagyon gyenge volt az információáramlás. Saját nyilvántartást kellett vezetnünk, hogy mennyi lesz a várható adó, és minden bevallás az utolsó pillanatban lett csak kész.

Amióta a Konto Online Könyvelőirodát választottam sokkal több időm marad, online sok minden egyszerűsödött. Ami miatt a leginkább örülök, hogy meghoztam ezt a lépést, az az információcsere. Webes felületükön ha kell naponta többször kommunikálunk, utánajárnak elméleti kérdéseknek.0

Az meg a tervezhetőség szempontjából fantasztikus, hogy hó közben is látom hogyan állnak az adófizetési kötelezettségeim. Könnyebb céget vezetni a segítségükkel! Naponta eszembe jut a régi Postabank reklám: "ÓÓÓ, hogy ez eddig nem jutott eszembe!""

P. Szovák Csaba tulajdonos, Egészségtárs Kft.

Keszeg Ádám - KESAA Hungary Bt.

Konto Online Könyvelőiroda referencia

"Mi már két éve működünk együtt a Konto Online Könyvelőirodával és nagyon meg vagyunk elégedve!

Az elején kíváncsisággal fogadtuk ezt a szolgáltatást, mert azelőtt nem működtünk együtt online könyvelő céggel.

Amit én kiemelnék, az a gyorsaság, a hatékonyság és a precizitás a részükről és a rendszer részéről. Mivel minden egyes adó határidőtől kezdve, minden egyes információ a rendelkezésemre áll, ahogy belépek a rendszerbe. És én is ugyanúgy meg tudok mindent osztani egy perc alatt és nincs szükség oda-vissza utazgatásra, a számlákkal kapcsolatos különféle személyes találkozókra.

Ezért én mindenképpen meg vagyok elégedve és a jövőben is ezt a rendszer fogjuk használni."


Horváth Dávid - Dacr Hungary Kft.

Konto Online Könyvelőiroda referencia

"IT üzemeltetéssel és webkereskedelemmel foglalkozunk alapvetően. Valahol az online jelenlét nekünk egy teljesen természetes folyamat.

Annak idején szüleinktől láttuk, hogy a könyvelőhöz szatyrokkal mentek három havonta, tele számlával. Bevallom az előző cégemnél én is ugyanezt csináltam és ebből kezdett már nagyon elegem lenni. Elveszett a számla, aztán a könyvelő nem találta meg benne az adott számlát, mert egy saláta lett, mire odaért.

Itt jön a képbe a Konto Online, ami hatalmas segítség annak, aki szeretne ettől a problémától megszabadulni. Tehát ők egy megoldást kínálnak erre.

Teljesen online zajlik minden. Beérkezik egy számla, az máris felkerül a rendszerbe, akár manuális feltöltéssel, akár a webshopjainkból automatizálva is át tud kerülni, vagy akár a számlázórendszert is hozzá tudjuk kötni. Így gyakorlatilag a számlák áramlása egy teljesen automatizált megoldássá változik.

Nekünk nagyon nagy segítség volt ez, hogy a könyvelés nem egy púp lett a hátunkon, hanem az üzletnek egy olyan velejárója, ami nem terhet jelent, mert megy magától. Nem vagyunk magunkra hagyva, sokan ezt kérdezték, hogy ha online van, akkor hogyan konzultálunk a könyvelővel.

Van egy nagyon ötletes üzenőfal, ahol nem kell időpontot foglalni a könyvelőhöz egy tanácsadásra, hanem felteszem a kérdést és máris érkezik rá a válasz. Tényleg olyan, mintha az ember a Facebookon lenne, és abban a pillanatban interaktívan megoldódik minden.

A könyvelő csapat egyébként nagyon felkészült. Nagyon rugalmasan állnak hozzá mindenhez. Rengeteg külföldi partnerünk van, akik tudnak kihívásokat elénk is állítani. EU-n belül, EU-n kívüli partnereinkkel a számlázás, a könyvelés nem mindig egyszerű. Különböző országok szabályainak kell megfelelni, és ezt a Konto Online csapata rendkívül jól és rugalmasan kezeli.

Így igazából én csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki egyrészt nem akarja a szatyros módszert továbbvinni, illetve szeretne egy olyan könyvelő csapatot, aki a mai modern, akár online fizetési megoldásokban is otthon van és ilyen pöpecül megold mindent."


Ügyfeleink véleménye az online könyvelő irodánk szolgáltatásairól

“Sok külföldi partnerünk van, így a legváltozatosabb igények lépnek fel nálunk. A Kontó Online IT csapata rengeteg fejlesztéssel támogatta munkánkat, a könyvelők pedig rugalmasan álltak a nem mindennapos kérdésekhez is. Cégünk indulása óta ők a könyvelőnk és ez nem fog változni a jövőben sem.”
Horváth Dávid, Dacr Hungary Kft
“Cégem alapításakor az interneten találtam rá a Kontó Online Könyvelőiroda Kft.- re. Nagyon precíz, gyors munkát végeznek, a felmerült kérdéseimre (üzenőfalon, illetve telefonon) gyors, szakszerű válaszokat adnak. A cégem könyvelése naprakészen átlátható. Az adatfeltöltési és fizetési határidőkre folyamatosan figyelmeztető értesítéseket küldenek. A könyvelőfelületük kezelése ügyfélbarát, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre egyszerűbb, átláthatóbb lesz. Nem bántam meg a döntésemet, hogy könyvelésemet a Kontó Online Könyvelőiroda Kft.- re bíztam, másoknak is bátran ajánlom.”
Lukács György, ZEG-HŐ Kft, Zalaegerszeg
„Egyszerű egyéni vállalkozásom könyvelése egyre nagyobb teherré vált számomra, így úgy döntöttem könyvelőt keresek. A legtöbb könyvelő viszont személyes kapcsolatot igényelt, amit nem tudtam egyeztetni nagyon sűrű időbeosztásommal, mivel a vállalkozás mellett, még tanárként is dolgozom. Más neves könyvelőirodák szolgáltatásaihoz plusz időt és energiát kellett volna befektetnem, így tettem egy próbát a Kontó Onlineal. Kezdeti tapasztalataim nagyon pozitívak, a könyveléshez szükséges adatokat rögzítem a webes felületükön és a többit ők végzik. Nagyon segítőkészek, és figyelnek minden részletre, ami szükséges, hogy cégem könyvelése tökéletes legyen.”
Balaton Tamás, www.balainfo.hu
„Azért választottam a Kontó Online-t, mert fontos számomra, hogy naprakészen tudjam követni vállalkozásom könyvelését. Tetszett az is, hogy online fel tudom tölteni a számláimat, nem kell személyesen felkeresnem a könyvelőmet. Ha bármilyen kérdésem van, az üzenőfalon keresztül feltehetem és gyors választ kapok. Elégedett vagyok a szolgáltatással, úgy gondolom, hogy sokat fejlődött az oldal az utóbbi időben. Nagyon tetszik az adókalkulátor, ahol naprakészen nyomon tudom követni az ÁFA egyenlegemet. Az üzenőfal is jól működik. Mindenképpen ajánlanám másoknak is.”
Csatári Olga, külkereskedelmi szolgáltatások
„Az is fontos szempont volt, hogy ne fix legyen a szolgáltatás díja, hanem sávos, ahogyan a vállalkozásom változik, annak megfelelően változik az ár is. Az árképzés korrekt és figyelembe veszi az aktuális pénzügyi helyzetet. Minden kérdésre kitartóan és körültekintően válaszoltok, akár linkekkel alátámasztva, továbbmagyarázva és eddig mindig 24 órán belül.”
Dr. Szabóné Hegedűs Éva
"Amit én kiemelnék, az a gyorsaság, a hatékonyság és a precizitás a részükről és a rendszer részéről. Mivel minden egyes adó határidőtől kezdve, minden egyes információ a rendelkezésemre áll, ahogy belépek a rendszerbe. És én is ugyanúgy meg tudok mindent osztani egy perc alatt és nincs szükség oda-vissza utazgatásra, a számlákkal kapcsolatos különféle személyes találkozókra. Ezért én mindenképpen meg vagyok elégedve és a jövőben is ezt a rendszer fogjuk használni."
Keszeg Ádám, KESAA Hungary Bt.

Tartozzon Ön is könyvelőirodánk elégedett ügyfelei közé!