Konto Online Könyvelőiroda partnerei

Billingo Online számlázó rendszer

A Billingo online számlázó rendszer célja, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye a vállalkozások számlázását és a pénzügyeik kezelését. A Billingó használata könnyű, gyors és élvezetes, a program használata pillanatok alatt elsajátítható.

Billingo

A Billingo online számlázó rendszer legfontosabb funkciói:

 • NAV-barát számlázás
 • Ingyenes számlaismétlés funkció
 • Ingyenes API összekötés (pl.: Webáruház, bank, könyvelőprogram)
 • Ingyenes számlaexport funkció
 • Automatizálható fizetési felszólítások
 • Automatizálható NAV-adatszolgáltatás
 • Bankszinkron 9 hazai nagybankkal (hamarosan)
 • Telefonos ügyfélszolgálat
 • Kiadások kezelése
 • Számlasablonok
 • Barion online fizetés

A Billingo és a Konto Online könyvelőrendszer közötti adatkapcsolat

2020 márciusa óta a Billingo online számlázó programban rögzített számlák automatikusan a Konto Online könyvelési rendszerébe kerülnek.

A Billingo automatikus adatkapcsolatot a felhasználók pár kattintással néhány perc alatt tudják aktiválni.

A Konto Online könyvelőrendszer a gyors összekapcsolást követően azonnal kommunikálni kezd a Billingo fiókkal.

Ismerje meg Ön is a Billingo előnyeit!

https://www.billingo.hu/


Pénzügyi-számviteli rendszer (PÉNZSZÁM) Financia Kft.

A Konto Online Könyvelőiroda a Financia Kft. PÉNZSZÁM pénzügyi-számviteli rendszerét használja.

A Financia Kft. a rendszer sok éves fejlesztése során szem előtt tartotta a moduláris felépítést és a rugalmas bővíthetőséget.

A PÉNZSZÁM pénzügyi számviteli rendszert gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező ügyviteli szakemberek bevonásával folyamatosan fejlesztik. A PÉNZSZÁM a felhasználónál már működő (analitikus) rendszerektől egyszerűen és gyorsan képes adatokat átvenni, illetve külső (például: banki, adóigazgatási) rendszereknek is tud adatokat szolgáltatni.

Az ügyviteli adatok integrálása nyomán – speciális kimutatásokkal, valamint egyedileg kialakítható riport-generátorral segíti a kontrollerek munkáját.

A PÉNZSZÁM pénzügyi-számviteli rendszer alapmegoldásának szolgáltatásai teljes mértékben megfelelnek a kettős könyvvitellel szemben támasztott igényeknek:. folyószámla és ÁFA analitika, teljes körű főkönyvi könyvelés és mérlegkimutatások.

Az opcionális kiegészítő modulok további speciális funkciókat kínálnak.

www.financia.hu


Konto Online Könyvelőiroda partnerei

Online integrált számlázó rendszer: szamlazz.hu

A szamlazz.hu rendszerében rögzített bevételi számlák automatikusan a Konto Online Könyvelőiroda online könyvelési rendszerébe kerülnek!

A Számlázz.hu egy web-alapú, azaz a böngészőn keresztül használható számlázóprogram, amely segítségével a számviteli szabályoknak mindenben megfelelő számlákat lehet kiállítani korlátlan számban. A Számlázz.hu-val készült számlát ki is lehet nyomtatni (papír-alapú számla), de elektronikus számla is készíthető, amely e-mailben továbbítható.

A Számlázz.hu és mobilverziója, a MostSzámlázz, az egyik legnépszerűbb hazai felhő alapú számlázóprogram.

könyvelőiroda partnerei - szamlazz.hu

A mikro-, kis-, és középvállalkozások online számlázóját mára olyan piacvezető cégek is használják, mint a Sziget, a Libri, vagy a Jegy.hu. Az aktuális számviteli szabályoknak mindig megfelelő online számlázórendszer teljes értékű, azaz a számlázáshoz szükséges összes alapfunkciót tartalmazó változata korlátozások nélkül, ingyen elérhető.

Fő erőssége nem csupán az automatizált számlakibocsátás, hanem az a rengeteg járulékos szolgáltatás, amivel megkönnyíti a vállalkozások életét: automatizált díjbekérő, kifizetettség nyilvántartása, digitális archiválás, számlázás API-n keresztül, tömeges, számlakibocsátás, céginformációk lekérdezése, főkönyvi és NAV pénztárgép feladás stb.

www.szamlazz.hu


Konto Online Könyvelőiroda partnerei

Online marketing tanácsadás: online-marketing-tanacsado.hu

Cégünk online marketing tevékenységeit, a weblapjaink tartalmainak kialakítását és karbantartását, a Google Ads kampányaink menedzsmentjét az online-marketing-tanacsado.hu végzi.

Online marketing tanácsadás

Az Online Marketing Tanácsadó szolgáltatásai közé tartozik: weblapok készítése, weblap szövegírás, keresőmarketing SEO, weblapok frissítése, analitika, Google Ads kampányok menedzsmentje, közösségi média jelenlét és  kampányok (LinkedIn, Facebook), marketing tanácsadás.

Az Online Marketing Tanácsadó a marketing stratégia kialakítását, a szöveges és grafikai tartalmak elkészítését, a különböző online marketing eszközök folyamatos üzemeltetését és frissítését és az eredmények nyomon követését és mérését is vállalja.

Különleges megoldások, felesleges és költséges fejlesztések helyett jól bevált sztenderd és költséghatékony megoldásokat alkalmaznak.

Online marketing tanácsadás: online-marketing-tanacsado.hu