Elege van a késve kapott, pontatlan és értelmezhetetlen könyvelési adatokból?

Eláruljuk a sikeres könyvelőváltás titkát!


Lecserélné a könyvelőjét, mert elégedetlen?

Nincs egyedül, számos cég vált kényszerből könyvelőt, mert elégedetlen a kapott könyvelési szolgáltatásokkal.

Ugye Ön is feltette már magának az alábbi kérdéseket:

 • Miért tart hetekig mire elkészül az a kimutatás amire lenne szükségem?
 • Hogyan hozzak jó döntéseket elavult, pontatlan és érthetetlen kimutatások alapján?
 • Miért csak napok múlva kapok választ a kérdéseimre?
 • Miért kell mindent dokumentumot papíralapon eljuttatni a könyvelőmnek?
 • Miért nem kapok értesítést a közelgő határidőkről?
 • Csak én látom úgy, hogy a könyvelés egy szükséges rossz, ami egyáltalán nem segíti cégem kézben tartását?

 

könyvelőváltás

Biztos abban, hogy egy új könyvelő valódi megoldást kínál a problémáira?

Tapasztalataink szerint a könyvelőváltás nem oldja meg automatikusan azokat a problémákat, ami miatt a könyvelő cserét tervezi!

Lehet, hogy Önnek csak részben a könyvelőjével van gondja, részben pedig a könyvelője által alkalmazott elavult alkalmazásokkal és idejétmúlt kommunikációs megoldásokkal?

De hogyan válasszak olyan könyvelőirodát, akivel elégedett leszek?

A könyveléshez elengedhetetlen egy profi könyvelőiroda, de önmagában ez nem elég.

Ahhoz, hogy egy könyvelőiroda naprakész, pontos és az Ön számára is használható adatokat, válaszokat tudjon nyújtani, szükség lesz valami másra is: ez pedig nem más, mint egy korszerű online könyvelési rendszer!

A minőségi könyvelési szolgáltatás receptje:
profi könyvelőiroda + jól bevált online könyvelési rendszer!

könyvelő váltás

 

Pont ezt kínáljuk Önnek, hogy jövőre elégedetten és nyugodtan zárja az évet: a Konto Online Könyvelőiroda online könyvelési rendszerét!


Ismerje meg egyik ügyfelünk véleményét!

Keszeg Ádám –  KESAA Hungary Bt.

Kérdése van? Hívjon minket munkaidőben!

+36 30 736 4039


Még nem hallott az online könyvelésről?

Az online könyvelési szolgáltatásunknak két összetevője van:

 • a Kontó Online Könyvelőiroda könyvelő munkatársai,
 • illetve a könyvelők és az ügyfeleink közötti kommunikációt, a folyamatainkat és az adatfeldolgozást leegyszerűsítő és felgyorsító online könyvelő rendszer.

könyvelés online

A Kontó Online könyvelési rendszer működése egyszerű:

Adatbetöltés

Ügyfeleink egy egyszerű böngészőben rögzítik számla-, bér- és munkaügyi adataikat és bankszámla kivonataikat, ami nem igényel könyvelői ismereteket. Természetesen minden adat titkosítva kerül továbbításra!

Adatfeldolgozás

Az ügyfeleink által feltöltött adatokat korszerű könyvelőprogramokba továbbítjuk, ahol azokat könyvelőink dolgozzák fel, akárcsak a hagyományos könyvelő irodákban.

Adatok elérése

Ügyfeleink az online könyvelési rendszerben nem csak adatokat tudnak rögzíteni, hanem folyamatosan nyomon is tudják követni cégük pillanatnyi pénzügyi helyzetét.


Mik az online könyvelés előnyei?

 • Aktuális, pontos és érthető adatok alapján tudja a cége működésével kapcsolatos döntéseit meghozni, mert a beküldött adatokat nem havonta, hanem folyamatosan dolgozzuk fel.
 • Az online felületen folyamatosan áttekintheti vállalkozása könyvelési és bérszámfejtési adatait, adófizetési kötelezettségeit!
 • Nem szükséges olyan könyvelőt választania, aki közel van Önhöz, így nem kell megalkudnia a szolgáltatás minősége és árazása terén!
 • Nincs több elfelejtett határidő és bírság, mert az online információs felület emlékezteti Ügyfeleinket a vállalkozásukkal kapcsolatos összes teendőre, amiről automatikus figyelmeztető e-mailt is küldünk!
 • A könyveléssel, bérszámfejtéssel kapcsolatos kérdéseire a személyes üzenőfalán vagy e-mailben kap választ, közérthetően, visszakereshetően és gyorsan. Természetesen telefonon, vagy előre egyeztetett időpontban az irodánkban személyesen is szívesen válaszolunk kérdéseire!
 • Elfelejtheti az időbeli és területi korlátokat. A Konto Online Könyvelőiroda rendszere a nap 24 órájában a rendelkezésére áll, így bármikor és bárhonnan eléri a könyveléssel kapcsolatos adatait.
 • Csökkennek a könyvelés járulékos költségei, mert nem kell személyesen elhoznia számláit és bizonylatait és nem kell a kimutatásokért sem bejönnie hozzánk. Ezzel rengeteg időt és költséget takarít meg.
 • Az online könyvelési rendszer használata az ügyfeleink számára nem igényel különleges tudást, fél óra alatt el lehet sajátítani a működését. Természetesen biztosítjuk az oktatást is.
 • Könyvelőváltás esetén minden segítséget megadunk a zökkenőmentes átálláshoz.

Mennyibe kerül az online könyvelés?

Kérjen visszahívást és pár perc alatt tisztázzuk, mennyibe kerülne Önnek az online könyvelési szolgáltatásunk!

Árainkról részletesen

Munkatársaink egy-két munkanapon belül felhívják Önt a megadott telefonszámon és válaszolnak az összes kérdésére a könyvelőváltás és az online könyvelés témájában:


Inkább személyesen szeretné feltenni kérdéseit munkatársainknak az online könyvelésről?

 

Ha személyesen szeretne beszélni munkatársainkkal budapesti irodánkban (1132 Budapest, Váci út 64. C), egyeztessünk egy időpontot, amikor bemutatkozhatunk Önnek:

Ügyfeleink véleménye a Konto Online Könyvelőirodáról

?Sok külföldi partnerünk van, így a legváltozatosabb igények lépnek fel nálunk. A Kontó Online Könyvelőiroda IT csapata rengeteg fejlesztéssel támogatta munkánkat, a könyvelők pedig rugalmasan álltak a nem mindennapos kérdésekhez is. Cégünk indulása óta ők a könyvelőnk és ez nem fog változni a jövőben sem.?
Horváth Dávid, Dacr Hungary Kft.

?Cégem alapításakor az interneten találtam rá a Kontó Online Könyvelőiroda Kft.- re. Nagyon precíz, gyors munkát végeznek, a felmerült kérdéseimre (üzenőfalon, illetve telefonon) gyors, szakszerű válaszokat adnak. A cégem könyvelése naprakészen átlátható. Az adatfeltöltési és fizetési határidőkre folyamatosan figyelmeztető értesítéseket küldenek. A könyvelőfelületük kezelése ügyfélbarát, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre egyszerűbb, átláthatóbb lesz. Nem bántam meg a döntésemet, hogy könyvelésemet a Kontó Online Könyvelőiroda Kft.- re bíztam, másoknak is bátran ajánlom.?
Lukács György, ZEG-HŐ Kft.

?Azért választottam a Kontó Online-t, mert fontos számomra, hogy naprakészen tudjam követni vállalkozásom könyvelését. Tetszett az is, hogy online fel tudom tölteni a számláimat, nem kell személyesen felkeresnem a könyvelőmet. Ha bármilyen kérdésem van, az üzenőfalon keresztül feltehetem és gyors választ kapok. Elégedett vagyok a szolgáltatással, úgy gondolom, hogy sokat fejlődött az oldal az utóbbi időben. Nagyon tetszik az adókalkulátor, ahol naprakészen nyomon tudom követni az ÁFA egyenlegemet. Az üzenőfal is jól működik. Mindenképpen ajánlanám másoknak is.?
Csatári Olga, külkereskedelmi szolgáltatások