Online könyvelés biztonság és kényelem

Tudjuk, hogy nincs tökéletes biztonság, de törekszünk rá. Számunkra az online könyvelés biztonság kiemelt fontosságú a fejlesztéseink és működésünk során.

Kódolt könyvelési adatai védett szervereinken nagyobb biztonságban vannak, mint papíralapon egy irodában vagy táskájában az autójában.

Az online könyvelési szolgáltatásainkat nyújtó szervereink a Budapest Internet Exchange (BIX) szervertermeiben vannak elhelyezve.

online könyvelés biztonság

Az ügyfeleink által az internetes böngészőjükben használt online könyvelési felület és a szervereink közötti kapcsolat biztonságos, titkosított SSL technológián alapul.

Ügyfeleink online könyvelési rendszerünkbe rögzített adatait redundáns szervereken tároljuk, a szükséges biztonsági mentésüket szakértőink rendszeresen elvégezik.

Online könyvelési rendszerünk használata esetén az eredeti bizonylatok, számlák, dokumentumok Önnél maradnak, így azok sem a postán, sem útközben, sem a könyvelőnél nem keveredhetnek el.


A Konto Online Könyvelőiroda online könyvelési rendszerének törvényi megfelelőssége

A Konto Online Könyvelőiroda online könyvelési megoldása 2011. óta működik, minden törvényi előírásnak és kötelezettségnek megfelelően.

Az online könyvelő rendszerünk által kiállított bizonylatok és dokumentumok a NAV és egyéb felügyeleti szervek által teljes mértékben elfogadottak.

A különböző hatóságok, szervezetek, állami intézmények, kamarák és egéb hivatalok által kért adatokat megfelelő bontásban és rendkívül rövid határidőn belül továbbítjuk.

Az online könyvelő rendszerünk nagy előnye, hogy a dokumentumtárolás és visszakereshetőség rendkívül hatékony és teljes mértékben megfelel a hatósági elvárásoknak.

Az elmúlt években több mint tíz teljes körű NAV ellenőrzésen estek át ügyfeleink és közös megelégedésünkre mind hibátlanul és kiszabott bírság nélkül zárult.

Ez Önnek is garanciát jelent arra, hogy online könyvelési rendszerünk megfelelő keretet biztosít a felelőségteljes és NAV-álló könyveléshez.


Könyvelői felelősségbiztosítás

Annak ellenére, hogy még nem volt rá szükségünk, az ügyfeleink biztonsága érdekében rendelkezünk könyvelői felelősségbiztosítással is a Generali Biztosítónál.

Ha a mi hibánkból adódóan büntetést szabnának ki Önre, akkor sem éri kár cégét, mert könyvelői felelősségbiztosításunk 1.000.000 forintos összegig terjed.

Mivel káreseményre nem volt példa a könyvelői praxisunkban, szinte „pénzkidobás” a biztosítási díj, de ezzel is éreztetjük, hogy cége könyvelőirodánkban a legjobb, felelősségteljes kezekben van.